NEVELDIEREN

Spinvis & Saartje van Camp

Muziek
za 04 maart 202320:15De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie 

Spinvis en Saartje Van Camp wekken met bekende en nieuwe Spinvisliedjes de mythologische neveldieren tot leven. Spinvis is een van de eigenzinnigste en veelzijdigste artiesten in het Nederlandse poplandschap.

Spinvis en Saartje Van Camp wekken met bekende en nieuwe Spinvisliedjes de mythologische neveldieren tot leven. Ergens tussen waan en werkelijkheid fluisteren en zingen deze wezens ons toe. Eeuwenoud zijn ze. Soms mens, soms dier, soms man, soms vrouw, soms geen van beiden of allebei. Wat drijft hen? Waarom zijn ze nog altijd hier?

Spinvis is een van de eigenzinnigste en veelzijdigste artiesten in het Nederlandse poplandschap. Hij ontving diverse prijzen, waaronder de Popprijs, de Zilveren Harp, de Annie M.G. Schmidtprijs, de Johnny van Doornprijs en de Gouden Notekraker. In oktober 2020 verscheen zijn geweldig ontvangen album ‘7.6.9.6.’: “De liedjes zijn met nóg meer zorg aangekleed dan voorheen.” (de Volkskrant ★★★★★)

De pers over 'Trein/ Vuur/ Dageraad':De Volkskrant ★★★★★ | "Een avond die schitterde met de schoonheid van tedere wijsheid."NRC Handelsblad ★★★★ | "Unieke stem in Nederlandse popmuziek."De pers over 'In Werkelijkheid':8Weekly ★★★★ | "Spinvis betovert, ontroert en hypnotiseert op onnavolgbare wijze."

De pers over het album '7.6.9.6.':De Volkskrant ★★★★★ | "De liedjes zijn met nóg meer zorg aangekleed dan voorheen. (...) Een nieuwe Spinvis, dat is heel goed nieuws. Het oeuvre dat Erik de Jong onder die naam heeft opgebouwd, kent sinds hij in 2012 de popwereld verblijdde met het album 'Spinvis' eigenlijk geen enkel minpuntje."

Met wie wil je gaan?

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie 

Aanbevolen voor jou

ticketsvanaf € 22,00