Opgewekt naar de eindstreep

Hendrik Groen

Toneel
za 04 maart 202320:15De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie
  • bij deze voorstelling kunt u ook een inleiding boeken

Voor iedereen die benieuwd is hoe het Hendrik Groen is vergaan na de sluiting van het verzorgingstehuis in Amsterdam-Noord is er goed nieuws: hij komt terug naar het theater!

Voor iedereen die benieuwd is hoe het Hendrik Groen is vergaan na de sluiting van het verzorgingstehuis in Amsterdam-Noord is er goed nieuws: hij komt terug naar het theater! De geliefdste bejaarde van Nederland moet in ‘Opgewekt naar de eindstreep’ constateren dat de tijd niet meer zo mild voor hem is: hij wordt steeds vergeetachtiger en begint het overzicht te verliezen. Dat levert de nodige verwarrende situaties op. Door opnieuw een dagboek bij te houden doet de dementerende Hendrik met zijn trouwe vrienden Leonie (88) en Frida (10) zijn best om grip op het leven te houden. Dat zorgt voor een ontroerende komedie met grappige én aangrijpende momenten.
De cast bestaat, net als de vorige ‘Hendrik Groen’-voorstellingen, uit jonge acteurs – met Beau Schneider in de hoofdrol. Van de met de NS Publieksprijs bekroonde dagboeken van Hendrik Groen zijn meer dan een half miljoen exemplaren verkocht. Er werd een tv-serie van gemaakt en de theaterversie trok volle zalen. Dit is het derde en laatste deel.

Scènefoto's: Raymond van Olphen

Theaterkrant | 'Allerlaatste etappes van sympathieke oude man ontroeren behoorlijk.'Noord Hollands Dagblad | 'Een wonderlijk hoogtepunt is […] een gezamenlijke, woeste interpretatie van de Rockhit ‘Born to be wild’ voor rollator en scootmobiel.'Dagblad van het Noorden | “Beau Schneider voorop […]prachtig qua inlevingsvermogen, meesterlijk in zijn analyses”

  

 
Met wie wil je gaan?

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie
  • bij deze voorstelling kunt u ook een inleiding boeken

Aanbevolen voor jou

ticketsvanaf € 30,50