Theater Sonnevanck

Liegebeesten | 7+

Familie
za 11 februari 202319:00De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & ranja 

Met ‘Liegebeesten’ brengt de groep van Theater Sonnevanck een opzwepende, muzikale voorstelling in De Maaspoort Venlo over een dapper kind op zoek naar de waarheid.

Theater Sonnevanck won in de afgelopen negen jaar zeven Zilveren Krekels en twee Gouden Krekels: een unicum binnen het jeugdtheater. Met ‘Liegebeesten’ brengt de groep een opzwepende, muzikale voorstelling over een dapper kind op zoek naar de waarheid.

Noa weet niet wat hij hoort. Praten zijn ouders nou over een zusje? Maar hij heeft helemaal geen zusje. Dan ziet hij dat zijn moeder tranen wegveegt. “Niks aan de hand hoor, lieverd!” Zijn moeder liegt, dat is duidelijk. De radertjes in zijn detectivebrein draaien op volle toeren. Waar is zijn zusje gebleven? Er is maar een mogelijkheid: die levensgevaarlijke plek in de badkamer. Ze is weggespoeld. Met zijn onzichtbare vriend Priem trekt Noa de magische wereld onder het doucheputje in om zijn zusje te redden. Geïnspireerd op het werk van Hayao Miyazaki, maker van een van de allermooiste animatiefilms ooit: ‘Spirited Away’.

Na afloop van de voorstelling ontvangen alle kinderen een boekje vol opdrachten, puzzels en testjes om mee aan de slag te gaan.

Met wie wil je gaan?

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & ranja 

Aanbevolen voor jou

ticketsvanaf € 12,50