Rayen Panday

Focus

Cabaret
wo 08 februari 202320:15De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie 

Rayen Panday vertelt de grappigste verhalen op een volkomen vanzelfsprekende manier en zingt dan weer achteloos een paar heerlijke nummers achter de piano. Nu ook in De Maaspoort in Venlo met de voorstelling 'Focus'.

Rayen Panday vertelt de grappigste verhalen op een volkomen vanzelfsprekende manier en zingt dan weer achteloos een paar heerlijke nummers achter de piano. Vanavond vraagt hij zich af waarom we ons zo in bijzaken verliezen dat we de hoofdzaken vergeten. Of we de aandacht die we zoeken en krijgen wel de juiste is. En hebben Pamela Anderson, Jezus Christus en Rayens Turkse kapper iets met elkaar gemeen? Rayen zal een poging doen deze en andere grote levensvragen te beantwoorden. Hij zal daarin niet slagen, maar dat hoeft ook niet, want hij zal wel redeneren op het scherp van de snede en zichzelf en zijn publiek daarbij niet ontzien. Wat Rayen van zichzelf verlangt, vraagt hij vanavond ook van jou: ‘Focus’.

De pers over 'Fenomeen':NRC Handelsblad ★★★★ | 'Panday overtuigt met hoge grapdichtheid. (...) Een overtuigende voorstelling.'Theaterparadijs ★★★★★ | 'Een heel groot talent (...). Ongekende klasse. Scherp, snel en vaak zo herkenbaar.'Theaterkrant | 'Kleine ergernissen extreem uitvergroten, verbijsterde blikken werpen naar het publiek, dubbelzinnigheden aanzetten met lichaamstaal, een enkel muziekje spelen op de piano: Panday kan het allemaal. (...) Hij toont tomeloze energie en geeft een originele draai aan elke grap die hij maakt.'
Met wie wil je gaan?

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie 

Aanbevolen voor jou

ticketsvanaf € 19,00