Niet mijn apen, niet mijn circus

Wim Helsen

Cabaret
wo 25 januari 202320:15De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie 

Tijdens deze voorstelling in De Maaspoort Theater & Events vraagt Wim Helsen zich af wat de wereld nodig heeft en wat een mens nodig heeft. Eenvoudige vragen vragen om ingewikkelde antwoorden.

De carrière van Wim Helsen is een doorlopend succesverhaal. Hij won in 2003 met zijn eerste solo ‘Heden Soup!’ gelijk de Neerlands Hoop en met zijn derde én vierde programma de Poelifinario. Zijn vorige voorstelling ‘Er wordt naar u geluisterd’, was “een gedurfd avontuur, dat onderstreept hoe relevant en groots zijn oeuvre is” (NRC Handelsblad ★★★★ ).

In nummer 6 vraagt de Vlaming zich af: wat heeft de wereld nodig? Wat heeft een mens nodig? Wat hebt u nodig? Eenvoudige vragen. Maar eenvoudige vragen vragen om ingewikkelde antwoorden. Dat treft: Wim Helsen bulkt van radicale, geheimzinnige en willekeurige antwoorden.

NRC Handelsblad ★★★★ | "Een gedurfd avontuur, dat onderstreept hoe relevant en groots zijn ouevre is."

Tip van de oud-Programmeur Maarten van Erp: “Er zijn maar weinigen zo ontzettend goed als Wim Helsen. Als hij het podium opstapt, kan ik mijn ogen niet van hem afhouden. Hij zuigt je mee in zijn verhalen, zijn spel is om van te smullen en hij is zo ongelofelijk grappig.”

Met wie wil je gaan?

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie 

Aanbevolen voor jou

geweest