Ongelikt

De Sekszusjes

Theatercollege
do 19 januari 202320:15De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie 

In De Maaspoort Theater & Events laten de zussen met hun eerste theaterprogramma zien dat seks het leukste is dat er bestaat. Een avond vol herkenbaarheid, (plaatsvervangende) schaamte, bevrijdende relativering en hilarisch ongemak.

Krista en Marcelle Arriëns, zusjes én beste vriendinnen, werden in 2019 in één klap beroemd door hun YouTube-kanaal, waar ze op goudeerlijke wijze hun onzekerheden en ervaringen delen op het gebied van seks. Het zijn de openhartige gesprekken die ze zelf zo hebben gemist. Trouw bekroonde hen tot ‘de first ladies van de seksuele ontwapening’, talkshows als ‘Jinek’ en ‘DWDD’ noemden het ‘dé voorlichting waar altijd al op werd gewacht’. Want hoe kan je vergelijken of leren als iedereen zijn seksleven geheimhoudt?
In hun eerste theaterprogramma ‘Ongelikt’ laten de zussen zien dat seks het leukste is dat er bestaat. Of toch niet altijd…? Een avond vol herkenbaarheid, (plaatsvervangende) schaamte, bevrijdende relativering en hilarisch ongemak. Hun zelfgeknutselde decor, de schurende liedjes, live-kleianimaties en sketches met een absurd-humoristisch randje maken het feestje compleet.

Scènefoto's: Peggy de Haan

De Volkskrant ★★★ | 'De theatershow van de ontwapenende Sekszusjes moet het hebben van de geestige liedjes.'Trouw | 'Het volwassen publiek vermaakte zich tijdens de première goed met de openhartige zusjes die een groot speelplezier hadden en veel aan publieksparticipatie deden.'Theaterkrant  | 'Een avond bomvol onhandigheden en eerlijke anekdotes. Openhartig en goudeerlijk, dat zijn ze zeker.'

Tip van de Programmeur Wieke Vrijhoef: “Ik heb genoten van de serie, waarin ze heerlijk direct en open bespreken wat er zo vaak niet of te weinig besproken wordt. Dat doen ze in een superleuke, creatieve vormgeving, dus nieuwsgierig naar de vertaling daarvan voor de zaal.”

Met wie wil je gaan?
Openhartig, geestig, nuchter, herkenbaar en vooral erg leuk
- De Wereld Draait Door

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie 

Aanbevolen voor jou

geweest