Met Boer Boris en Gonnie en Gijsje

Prentenboekjesfestival | 2+

Familie
zo 15 januari 202310:00 - 11:00De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  • Inclusief garderobe & ranja

Het Prentenboekjesfestival brengt de wereld van kinderboeken samen in een vrolijk familie-evenement. In deze editie gaan de jonge bezoekertjes naar de kinderboerderij van boerin Marianne. Beleef het prentenboekjesfestival in De Maaspoort

Het Prentenboekjesfestival brengt de wereld van kinderboeken samen in een vrolijk familie-evenement. In deze editie gaan de jonge bezoekertjes naar de kinderboerderij van boerin Marianne. Daar leren ze wat gezond eten is. En hoe recyclen in zijn werk gaat. Speciaal voor de tiende verjaardag van de populaire kinderboekenserie komen twee technici met een levensgrote kijkdoos naar het theater voor het hilarische ‘Boer Boris is de baas’ (4+). Boer Boris, zijn machines, de dieren van de boerderij, de natuur en zelfs de vogelverschrikkers komen hierin tot leven. ‘Gonnie en Gijsje samen op stap’ (2+), gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrea, is een muzikaal feestje met liedjes van Ageeth de Haan. Welke dieren komen Gonnie en Gijsje allemaal tegen en welke geluiden horen ze? Iedereen is welkom om mee te spelen en te zingen.

Kinderen gratis
Bij De Maaspoort zijn (familie)voorstellingen gratis voor alle kinderen tot en met 12 jaar. Een vrolijk, positief geluid laten horen en theater toegankelijk houden - ondanks de almaar stijgende prijzen - dat willen we hiermee bereiken. Je bent van harte uitgenodigd! Mocht je in mindere mate geraakt worden en het bedrag voor de tickets kunnen missen? We vinden het geweldig als je dan kiest voor het betalen van de tickets, jouw bijdrage wordt 100% ingezet om kinderen blij te maken voor wie het theater minder vanzelfsprekend is. Kies bij het reserveren eerst het totaal aantal tickets (kies eventueel plaatsen in de zaal). Verdeel dit aantal vervolgens over de verschillende soorten ticketprijzen (normal tarief, kinderprijs of gratis).
Met wie wil je gaan?

Voordelen bij deze voorstelling

  • Inclusief garderobe & ranja

Aanbevolen voor jou

geweest