Een avond met mij

Ronald Snijders

Cabaret
do 17 november 202220:15De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

Ronald Snijders is alweer toe aan zijn vijfde cabaretshow in ruim tien jaar. In de voorafgaande edities stond hij garant voor een “groot feest van absurditeiten, woordgrappen, slapstick en maffe liedjes", binnenkort in De Maaspoort Venlo.

Ronald Snijders stond onlangs tien jaar solo in het theater en dat viert hij met zijn vijfde show. In Een avond met mij gaat hij terug naar hoe alles begon: met de mensheid, met de taal, met zijn aankomst bij het theater. Swingende verhandelingen, indrukwekkende versprekingen, kortstondige liedjes, normale humor, nieuwe pincodes en natuurlijk een exclusief interview met de allereerste mens op aarde: welkom in het gekantelde universum van Ronald Snijders. 

Snijders maakte eerder Verkeerde Benen, One Man Show, Welke Show en Groot Succes 2. ‘Groot feest van absurditeiten, woordgrappen, slapstick en maffe liedjes’, oordeelde de Volkskrant eerder. ‘Krankzinnig grappig, ik heb me kapot gelachen’, schreef Theaterparadijs. ‘Grote Ronald is briljant’, kopte de Theaterkrant.
Ronald Snijders schreef onder andere De Alfabetweter en De Schrikkelkalender en maakt samen met Pieter Jouke het televisietheaterprogramma De Staat van Verwarring. Regelmatig is hij te gast bij talkshows, met name als specialist op het gebied van absurdisme en taal.

 

De pers over Ronald Snijders
Trouw | ''In zijn vijfde show zet absurdist Ronald Snijders scènes achter elkaar die niets met elkaar te maken hebben. En dat is helemaal niet erg. Voor je het weet zit je midden in zijn gekantelde universum.''Theaterparadijs ★★★★ | ''Pachtige voorstelling vol idiote, absurdistische humor. Ronald Snijders op zijn best.''

Met wie wil je gaan?
Een groot feest van absurditeiten, woordgrappen, slapstick en maffe liedjes.
- De Volkskrant

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

Aanbevolen voor jou

geweest