Juf Roos

Juf Roos gaat op avontuur

Familie
za 05 november 202214:00 - 15:05De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  Wegens het overweldigende succes van de eerste theatershow komt Juf Roos terug met een vrolijke familievoorstelling, waarbij de kinderen naar hartenlust kunnen meezingen en -doen. Binnenkort te beleven in De Maaspoort Venlo!

  Wegens het overweldigende succes van deze theatershow met overal uitverkochte zalen, komt Juf Roos terug naar het theater. Juf Roos en Gijs maken zich op voor de landelijke Molendag. De molen moet er piekfijn bij staan maar dan… gebeurt er iets ergs met de molen. Juf Roos en Gijs doen er alles aan om de molen op tijd weer in orde te krijgen. Zou het ze lukken om dit voor elkaar te krijgen? Zing, doe en beleef deze gezinsvoorstelling mee met Juf Roos en Gijs. 

  Download hier het Juf Roos doeboek en kleur, zing en dans erop los. 

  Laat je kind een mooie tekening maken voor Juf Roos. Neem die mee en stop hem voorafgaand aan de voorstelling in de mand. De tekening gaan we gebruiken in de voorstelling!  Kinderen gratis
  Bij De Maaspoort zijn (familie)voorstellingen gratis voor alle kinderen tot en met 12 jaar. Een vrolijk, positief geluid laten horen en theater toegankelijk houden - ondanks de almaar stijgende prijzen - dat willen we hiermee bereiken. Je bent van harte uitgenodigd! Mocht je in mindere mate geraakt worden en het bedrag voor de tickets kunnen missen? We vinden het geweldig als je dan kiest voor het betalen van de tickets, jouw bijdrage wordt 100% ingezet om kinderen blij te maken voor wie het theater minder vanzelfsprekend is. Kies bij het reserveren eerst het totaal aantal tickets (kies eventueel plaatsen in de zaal). Verdeel dit aantal vervolgens over de verschillende soorten ticketprijzen (normal tarief, kinderprijs of gratis).
  Met wie wil je gaan?

  Voordelen bij deze voorstelling

   geweest