Sadettin K. / Het Nationale Theater

Citizen K.

Toneel
vr 04 november 202220:15De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

“Een van die zeldzame parels die net zo hartverwarmend is als dat het koud om het hart slaat”, schreef Trouw in een vijfsterrenrecensie over ‘Citizen K.’. Binnenkort in De Maaspoort in Venlo.

“Een van die zeldzame parels die net zo hartverwarmend is als dat het koud om het hart slaat”, schreef Trouw in een vijfsterrenrecensie over ‘Citizen K.’. Aan de hand van een lijst van 254 gebeurtenissen voert theatermaker Sadettin Kirmiziyüz ons van zijn jeugd in Zutphen naar zijn huidige bestaan in Amsterdam-Noord en maakt hij voelbaar hoe meedogenloos identiteitspolitiek en racisme werken. Kirmiziyüz wordt begeleid door multi-instrumentalist Kaspar Schellingerhout.

Recensies Volkskrant ★★★★★ | ''Sadettin Kirmiziyüz laat met een overdonderende voorstelling zien dat hij nog lang niet is uitgesproken over afkomst.''Trouw ★★★★★ | “Dit is een van die zeldzame parels die net zo hartverwarmend is als dat het koud om het hart slaat. En echt iets teweegbrengt.”Theaterkrant | “De mokerslag van meesterverteller Sadettin Kirmiziyüz."

Met wie wil je gaan?
Overdonderende voorstelling
- De Volkskrant

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

Aanbevolen voor jou

ticketsvanaf € 19,00