William Rutten

Focus

Theatercollege
do 03 november 202220:15De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

In dit bijzondere theatercollege vertelt William Rutten, aan de hand van zijn allermooiste foto’s, over zijn meest hilarische (backstage) belevenissen en boeiende avonturen in De Maaspoort Venlo.

In dit bijzondere theatercollege vertelt William Rutten, aan de hand van zijn allermooiste foto’s, over zijn meest hilarische (backstage) belevenissen en boeiende avonturen. Daarnaast zal William uiteraard zijn visie geven op fotografie: hoe krijg je ‘het perfecte plaatje’ en wat komt daar allemaal bij kijken.

Fotograaf William Rutten (1970) focust zich al decennialang op de nationale en internationale entertainmentindustrie. Met zijn eerlijkheid, creativiteit en doorzettingsvermogen wist al hij vele grote sterren der aarde op de gevoelige plaat vast te leggen. Daarnaast is William regelmatig te zien op TV in onder andere ‘RTL Boulevard’ en ‘Het Perfecte Plaatje’ op RTL 4.

Recensies Fotografille | 'Niet iedereen is in staat om uren aan een stuk verhalen te vertellen, zonder dat mensen hun concentratie verliezen. Maar William Rutten is hier heel goed in. Door zijn prettige manier van vertellen, leuke anekdotes en inspirerende boodschap is hij mij geen moment verloren.'Musical sites | 'Je hoeft zelf geen (hobby) fotograaf te zijn of groot fan/kenner van William zelf, om hier naar toe te gaan. De prachtige beelden in combinatie met de vaak smeuïge anekdotes, vullen de avond al zeer vermakelijk. Het is een kijkje in de keuken van artiesten, van de internationale showbizz, maar ook van Williams' leven zelf.'Levenalsfotograaf.nl | 'Het theatercollege Focus zal ik dan ook zeker aanraden als je een leuk avondje wilt ontspannen en je wilt laten inspireren door de verhalen van William Rutten.'

Met wie wil je gaan?

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

Aanbevolen voor jou

ticketsvanaf € 22,50