Woezel & Pip

Woezel & Pip Sing-A-Long

Familie
wo 26 oktober 202215:00De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & ranja

Maak je klaar voor de vrolijkste en liefste vriendjes Woezel & Pip, die terugkomen naar De Maaspoort met een ‘Sing-a-Long’. De kinderhelden nodigen al hun vriendjes uit voor een muzikaal meezingfeest vol leuke, lieve en grappige momenten.

Maak je klaar voor de vrolijkste en liefste vriendjes, die terugkomen naar het theater met een ‘Sing-a-Long’. De kinderhelden nodigen al hun vriendjes uit voor een muzikaal meezingfeest vol leuke, lieve en grappige momenten. Want Woezel en Pip hebben een goed idee. Ze gaan met Buurpoes, Charlie en het publiek een band oprichten! Maar dat blijkt moeilijker dan gedacht. Is repeteren alleen wel genoeg, of moeten ze meer doen? Dus kom langs, zing mee met de grootste hits van de twee onafscheidelijke hondenvriendjes en beleef allerlei avonturen. Want bij de Vriendjesclub is het altijd feest!

Kom voor de voorstelling naar de foyer van het theater en sluit je aan bij de Vriendjesclub door een pagina uit het vriendenboekje in te vullen! En na afloop van de voorstelling komen de acteurs naar de foyer voor een meet & greet en om met jou op de foto te gaan
Met wie wil je gaan?

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & ranja
ticketsvanaf € 16,50