Abel van Gijlswijk (Hang Youth)

AABZ ’22 TOUR

Show
do 03 november 202220:15 - 21:20De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie 

Rapper, zanger, schrijver en punkicoon Abel van Gijlswijk reset je brein in De Maaspoort Venlo met Anarchist des Vaderlands.

Nooit eerder vertoond op aard: het kapitalisme heeft de planeet verkloot. En we hebben het zelf zover laten komen. Dat stopt met ‘AABZ ’22 TOUR: Rebranding Anarchisme’. Binnen het tijdsbestek van een zinderend uur maalt de magiër AABZ je brein tot moes met slechts 5648 kraakheldere antwoorden en een gulle hand muziek, om het daarna te vullen met gloednieuw gedachtegoed. Garantie op verlossing? 200%. Jij wilt wat weten; hij weet het al. Verlicht jezelf. Thuisblijven is medeplichtig zijn. Abel van Gijlswijk is zanger, schrijver, acteur, punkicoon, stijlgoeroe en labelbaas. Wellicht ken je hem van zijn werk als Vice-presentator, zijn band Hang Youth of zijn solo-rap-act Abel.
Tip van de oud-programmeur Maarten van Erp: “DE punkband van Nederland die deze zomer op o.a. Lowlands, Pinkpop en Down the rabbit hole staan. Zijn allereerste theaterprogramma is getiteld ‘AABZ ’22 TOUR: Rebranding Anarchisme’ en dat is precies wat hij is én waar ik behoefte aan heb.”

De pers over Abel van GijlswijkOOR | 'Een indrukwekkende voorstelling. Het is een heuse krachttoer van Van Gijlswijk, die het uiterste van zichzelf vraagt.'Theaterkrant | 'Een scherpe en vurige monoloog over hoe alomvattend, onontkoombaar en vernietigend het kapitalisme als systeem is.'Volkskrant | 'Abel van Gijlswijk, de charismatische frontman van de punkband Hang Youth, is in korte tijd een ster geworden.'Feminisme en anarchisme in het theater? Jazeker! In samenwerking met Bibliotheek Venlo hebben we een heerlijke ‘isme’-korting voor alle mensen jonger dan 25 jaar. Je kunt namelijk naar deze voorstelling voor slechts 15 euro. Kom je ook naar DAMN, HONEY (yes, fenimisme in Venlo!) dan krijg je ze allebei voor slechts 20 euro - dat is dus 10 euro per ticket inclusief een drankje. Take that, kapitalisme!

Bestel hier de isme-serie (Damn Honey èn Abel van Gijlswijk) voor maar € 20.
Wil je slechts 1 voorstelling bezoeken voor maar € 15? Gebruik dan de kortingscode YEAHONDER25 tijdens het bestellen.
Met wie wil je gaan?

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie 
geweest