Valuasmusical

Side Show

Uit de regio
wo 20 juli 202220:15De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe en consumptie

Na het grote succes van de musical “Titanic” keert het Valuascollege terug naar de Maaspoort met de voorstelling “Side Show”.

Na het grote succes van de musical “Titanic” keert het Valuascollege terug naar de Maaspoort met de voorstelling “Side Show”. Ondanks de voorbereiding in coronatijd wordt weer alles uit de kast gehaald om theatraal en muzikaal te verrassen en te verbazen. Side Show is een waargebeurd verhaal. De musical gaat over een Siamese tweeling: twee meiden die voor het leven aan elkaar gebonden zijn. Ze hebben geen kans om een normaal leven te leiden; zij worden overal als bijzonder, apart, afwijkend en niet-normaal gezien. Door hun verleden ontdekken ze dat ze alleen elkaar kunnen vertrouwen. Het verhaal van hun leven bevat een mooie boodschap voor eenieder: liefde, het accepteren en het omarmen van het uniek zijn. De musical Side show wordt opgevoerd met een groot live-orkest en koor.

De verkoop start zondag 17 april om 11:00 uur. Zit je al vroeger klaar om tickets te bestellen? Ververs om 11:00 uur de pagina om de bestelknop te zien. 
Met wie wil je gaan?

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe en consumptie
geweest