Conny Janssen Danst

HOME

Dans
wo 24 mei 202320:15 - 21:25De Maaspoort Theater & Events VenloVerplaatst

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

Conny Janssen Danst brengt in seizoen ‘21/’22 HOME terug op de planken, een dansvoorstelling over mensen die hun plek zoeken in de wereld en bij elkaar.

Conny Janssen Danst brengt in seizoen ‘21/’22 HOME terug op de planken, een dansvoorstelling over mensen die hun plek zoeken in de wereld en bij elkaar. Door de aangescherpte coronamaatregelen vervalt de voorstelling HOME, maar Conny Janssen Danst kom in het nieuwe seizoen terug met een voorstelling genaamd 'FRAMED'. Meer info over deze voorstelling staat zo snel mogelijk online. 

DE VOLKSKRANT | ''...een intens troostrijke ervaring in een verwarrende tijd.''THEATERKRANT.NL | ''...fascinerend door de subtiliteit waarmee zij alle individuen tegelijkertijd laat schitteren binnen het geheel. […] De aandacht voor detail in Home is bewonderenswaardig en verrijkt de bewegingstaal. Die helderheid is een grote kracht.''NRC  | ''Uit al haar choreografieën spreekt mededogen voor de kwetsbare mens die in de chaos van het leven zoekt naar ankers, naar een plaats om veilig zichzelf te kunnen zijn, mét anderen.'' “Soepele, inventieve duetten waarin de ene beweging de andere uitlokt.'HET PAROOL | 'We leven in een open en fluïde samenleving, realiseert Conny Janssen zich, en verbondenheid is daarin niet iets vanzelfsprekends.'DAGBLAD VAN HET NOORDEN | ‘... krachtige collectieven en een reeks fraaie, expressieve duetten. [...] home biedt troost en verlossing.' 

CORONA-MAATREGELEN
Wij zullen alle maatregelen treffen die nodig zijn om u op een fijne en veilige manier van uw theaterbezoek te kunnen laten genieten. Lees hier alles over een veilig bezoek aan De Maaspoort.

KORTING
Bij deze voorstelling is geen enkele korting geldig. Met uitzondering van kortingen voor studenten en scholieren klik hier voor meer informatie.

 
Met wie wil je gaan?
Een intens troostrijke ervaring in een verwarrende tijd.
- De Volkskrant

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

Aanbevolen voor jou

ticketsvanaf € 18,00