Koorts

Ali B

Cabaret
do 17 november 202220:15 - 21:45De Maaspoort Theater & Events VenloVerplaatst

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie
  • toegang alleen met coronatoegangsbewijs

Cabaretier Ali B is nog lang niet uitgepraat in De Maaspoort. Bestel de laatste tickets voor zijn voorstelling ‘Koorts’ in De Maaspoort.

Dat Ali B naast rapper en jurylid bij The Voice ook als theaterman stevig aan de weg timmert, zal niet veel mensen zijn ontgaan. Want ga maar na: in 2012 won hij met ‘Ali B geeft antwoord’ de Neerlands Hoop prijs en prees Matthijs van Nieuwkerk zijn laatste programma ‘Je suis Ali’ de hemel in als “misschien wel de belangrijkste theatervoorstelling van het seizoen.” En Ali is nog lang niet uitgepraat. Ditmaal keert hij naar Venlo met ‘Koorts’. Want Nederland  is misschien niet ziek, maar heeft wel koorts. Het verhitte debat doet de temperatuur hoog oplopen en af en toe naderen we het kookpunt. Maar Ali blijft optimistisch: koorts is ook het begin van genezing. Van opwinding. Van nieuwe kansen. Ali steekt zijn thermometer in de bilspleet van de Nederlandse maatschappij en meet de temperatuur. Benieuwd naar de uitslag? Kom dan op consult in De Maaspoort.

Bekijk meer speeldata in jouw regio op theaterdichtbij.nl.

CORONA-MAATREGELEN
Wij zullen alle maatregelen treffen die nodig zijn om u op een fijne en veilige manier van uw theaterbezoek te kunnen laten genieten.Lees hier meer over hoeveel tickets u kunt bestellen en de manier waarop we de kaartverkoop starten.Lees hier alles over een veilig bezoek aan De Maaspoort.KORTING
Bij deze voorstelling is geen enkele korting geldig. 

Met wie wil je gaan?

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie
  • toegang alleen met coronatoegangsbewijs

Aanbevolen voor jou

ticketsvanaf € 19,50