header image

Gratis show singer-songwriter Joe Buck

24 oktober 2019
Deel dit artikel

De 23-jarige singer-songwriter Joe Buck speelt vrijdag 15 november na afloop van het concert van Ilse DeLange in de foyer van De Maaspoort. Joe Buck brak door met zijn song ‘The way you take time’. De show van Ilse DeLange in De Maaspoort is al maanden uitverkocht.

Aftershow
Niet alleen de gelukkige bezitters van een ticket voor de show van Ilse Delange krijgen er een gratis show bij, iedereen is welkom. Programmeur van De Maaspoort, Maarten van Erp: “We vinden het leuk om bezoekers te verrassen met een totaalbeleving zodat hun avond niet eindigt bij het slotapplaus van de voorstelling of show. Zo vinden er dit jaar meerdere afterparty’s plaats, binnen én buiten de theaterzalen. De sfeer en beleving door het hele gebouw is iets waar we de afgelopen tijd bewust mee bezig zijn en van groot belang vinden voor bezoekers.”

Joe Buck
De 23-jarige Joe Buck is singer-songwriter. Tijdens zijn studie aan de Rockacademie in Tilburg begon hij songs te schrijven en dit bleef niet onopgemerkt. Ilse DeLange raakte enthousiast over de liedjes en bood hem een platencontract aan. Na zijn afstuderen in 2017 vertrok hij naar Nashville, waar hij een heleboel songs heeft geschreven voor zijn aankomende debuutalbum. Met zijn single ‘The Way You Take Time’ had Joe Buck de TopSong op Radio 2 te pakken en weet hij alle radioplaylists en diverse hitlijsten te bereiken.

Deze gratis aftershow is onderdeel van zijn eerste solotour; ‘The Way You Take Tour’. Tijdens de show geeft hij met zijn band een voorproefje van zijn aankomende debuutalbum. Joe Buck is direct na de voorstelling te zien in de Glenn Corneille foyer.

Gerelateerde berichten

text
Geubels test nieuw tv-programma in Venlo
21 oktober 2019
text
Bijgeboekt: Stuurbaard Bakkebaard
09 oktober 2019