header image

Nationaal Theaterweekend

18 november 2019
Deel dit artikel

Het programma van het Nationaal Theaterweekend is bekend! Van 24 t / m 26 januari 2020 wordt in Nederland voor de vijfde keer het Nationaal Theaterweekend georganiseerd. Nederland viert theater met meer dan 300 verrassende voorstellingen en vele gratis activiteiten, in meer dan 80 theaters in Nederland. De Maaspoort Theater & Events neemt hier ook deel aan en zij openen hun deuren voor jullie om theater te kunnen ontdekken voor maar € 10 per ticket.

Samen zorgen ze ervoor dat theater voor iedereen van dichtbij te beleven is met lage ticketprijzen en gratis activiteiten.
Bekijk het programma van de deelnemende theaters op de website van Nationaal Theaterweekend.
  

De Maaspoort staat vrijdag 24 januariin het teken van het Nationaal Theaterweekend met een cabaret- en muziekvoorstelling.
De cabaretier die u voor € 10 kan gaan bezoeken is Pieter Jouke met zijn show ' Gloeiende Plaat'. Pieter Jouke wil de wereld graag een stukje beter maken. Maar, dan zal hij de wereld eerst beter moeten begrijpen. En dat is lastig, in een hoofd dat bol staat van gedachten. Van de hersenactiviteiten. De gedachtespinsels. Continu vallen hem dingen op, schieten hem ideeën te binnen, slaat zijn fantasie op hol. Zijn brein kookt over van de overpeinzingen en in Gloeiende plaat spuit alles eruit!
 

Het theaterconcert waar u van kunt gaan genieten is Sound of Silence door Simon en Garfunkel Acoustic . Jop Wijlacker en Dennis Kolen reizen terug naar hun jeugd met de mooiste herinneringen aan Simon & Garfunkel juweeltjes: van het ingetogen Scarborough Fair tot de gezellige meezingers als The Boxer en Mrs. Robinson. De liedjes worden ondersteund met spraakmakende beelden, afgewisseld met adembenemende anekdotes en persoonlijke herinneringen.
De tweestemmige zang, de harmonieuze melodieën en treffende teksten zorgen voor een intieme en intense ambiance. 

Tickets zijn al verkrijgbaar via de website van De Maaspoort. Ben er snel bij, vol = vol. Wie neem jij mee?Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor dit nieuwsbericht