header image

Oud-bandleden Elvis Presley keren terug naar het Munttheater

17 februari 2020
Deel dit artikel
Elvis Presley zou dit jaar 85 jaar zijn geworden. Een goede reden voor de oud-bandleden van Elvis Presley om op zondag 3 mei opnieuw een bezoek te brengen aan het Munttheater met The Elvis Concert. Samen met andere topmuzikanten spelen ze de grootste hits van The King of Rock 'n' Roll. Het is de tweede keer dat The Elvis Concert naar Weert komt. De editie van vorig jaar was binnen no-time uitverkocht. De kaartverkoop voor het concert op zondag 3 mei aanstaande is reeds van start gegaan via de website van het Munttheater.

Elvis' drummer Bob Lanning: "De 2020 editie van het Elvis concert is weer helemaal anders. Elvis heeft zoveel hits gescoord waaruit we kunnen kiezen. Het is net een snoepwinkel die we naar het theater brengen. En dan mogen we ook nog spelen in Weert, een van mijn favoriete plaatsen van de Europese tournee. We hopen het publiek weer te verrassen." Bij The Elvis Concert worden de nummers zo authentiek mogelijk gebracht. Geen imitaties, maar een concert dat Elvis zelf, als hij nog zou leven, zo op het podium zou brengen.

De band: Drummer Bob Lanning werkte met Elvis in 1970 en is te horen op het album ‘Elvis On Stage‘ en de hit ‘The Wonder of You’; Jim Murray van The Imperials werkte vijf jaar samen met Elvis in de studio en op het podium, onder andere aan de albums 'How Great Thou Art' en 'He Touched Me' die beiden met een Grammy Award werden bekroond; The Velvet Candles zijn The Jordanaires in de tegenwoordige tijd, de groep die bij bijna iedere hit van Elvis in de jaren vijftig en zestig de achtergrondzang verzorgde.

Zanger is de Amerikaan Dwight Icenhower die door de erfgenamen van Elvis werd uitgeroepen tot de allerbeste Elvis sound-a-like en is wereldwijd een veelgevraagd artiest. The Elvis Concert 2020 is een verrassend concert voor fans en muziekliefhebbers. Na het concert is er voor alle bezoekers een Meet & Greet. Kaarten voor zondag 3 mei zijn te koop via de website van het Munttheater

Dit concert vindt ook plaats in Venray op 8 mei 2020, kaarten voor dit concert zijn HIER te koop

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor dit nieuwsbericht