header image

Nieuwe zaalnamen bij Schouwburg Venray

07 oktober 2019
Deel dit artikel

Schouwburg Venray heeft sinds haar verbouwing in 2017 twee zalen. Voorheen had het Venrayse theater alleen een grote theaterzaal (630 theaterstoelen), met de verbouwing is hier een kleine theaterzaal (200 theaterstoelen) aan toegevoegd. Sinds seizoen 2019|2020 hebben beide zalen een kenmerkende naam gekregen. Beide namen zijn gebaseerd op samenwerkingen met bedrijven uit de regio Venray.

Rabozaal

De grote zaal van Schouwburg Venray is omgedoopt tot Rabozaal. Deze nieuwe naam is gebaseerd op Rabobank Horst Venray. Directeur Angelique Jansen geeft aan de verbinding met cultuur heel belangrijk te vinden. De directeur van Schouwburg Venray, Paul Franssen, laat weten zich enorm vereerd te voelen met deze samenwerking. "We zijn tenslotte goede buren", aldus Franssen. Rabobank Horst Venray laat door de samenwerking zien dat zij Schouwburg Venray een warm hart toedragen en daarbij ook maatschappelijke betrokkenheid uitdragen. Door deze samenwerking ontstaan er nieuwe mogelijkheden in de regio Venray op het gebied van sociaal-cultureel.

Bolzaal

De kleine zaal van Schouwburg Venray is omgedoopt tot de ‘Bolzaal’. De naam is gebaseerd op de naam van Bol Adviseurs. Dit is een adviesbedrijf, gesitueerd in Venray en Boxmeer, en daagt ondernemers uit om te groeien en brengt deze in topvorm. Schouwburg Venray is enorm blij met deze samenwerking. Bol Adviseurs laat door deze samenwerking zien dat zij Schouwburg Venray een warm hart toedragen en daarbij ook maatschappelijke betrokkenheid uitdragen.

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor dit nieuwsbericht