header image

Kinderboekenweek in de Limburgse theaters

30 september 2019
Deel dit artikel

Het is Kinderboekenweek van 2 tot en met 13 oktober en daarom is er in de Limburgse theaters van TheaterDichtbij van alles te beleven!

 

Een middag vol activiteiten in de Kinderboekenweek              
Op woensdagmiddag 9 oktober, midden in de Kinderboekenweek, organiseert het Munttheater samen met Bruna Weert een gezellige middag vol activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Kom kijken naar de feestelijke onthulling van de speciale rode loper, die helemaal is gemaakt door kinderen. Ontmoet je favoriete schrijfster, koop haar nieuwste boek en laat het direct signeren of kom naar een leuke kindervoorstelling! Het programma voor deze middag begint om 13:30 uur en gaat door tot 17:00 uur en is terug te vinden op de website van het Munttheater.

Voor de allerkleinsten: voorstelling 'De Boekeling | 2+'  

In de theaterzaal in Weert gaan de allerkleinsten om 14:15 uur en om 15:30 uur op reis met mevrouw Boekeling. Zij is gek op boeken, en in haar handen komen ze tot leven. Ze veranderen in een auto, een trein, in een appel of een zee vol vissen. Maar er zijn ook eigenwijze boeken die dansen, kriebelen en giechelen. Er ontvouwt zich een fantasievolle wereld waarin kinderen mogen meezingen en bewegen.

Ontmoet je favoriete schrijfster tijdens de meet & greet!

Drie populaire schrijfsters; Tosca Menten, Niki Smit en Mirjam Mous vertellen tussen 14:30 en 16:00 uur over hun boeken, en natuurlijk kun je met ze op de foto!

Nog meer te beleven tijdens de Kinderboekenweek van TheaterDichtbij

Schouwburg Venray: 5 oktober: Familiefestival van 10:00 tot 17:00 uur en familievoorstelling Fiep heeft haast | 3+
De Maaspoort Theater & Events Venlo: Venloos Kinderboekenfeest tussen 2 en 13 oktober
DOK6 Theater Panningen: Familievoorstelling Brugklas De Musical | 9+  
TheaterHotel De Oranjerie Roermond: Familievoorstellingen Doornroosje | 4+ en Dolfje Weerwolfje | 6+

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor dit nieuwsbericht