header image

Extra show André Kuipers bij TheaterHotel De Oranjerie

27 november 2019
Deel dit artikel

André Kuipers en Sander Koenen zijn zaterdag 29 februari te zien in TheaterHotel De Oranjerie met 'Space Academy Live'. De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar dit geïnteresseerd is in de ruimte.  

De eerste voorstelling staat om 19:00 uur in het Roermondse theater, maar is zo goed als uitverkocht! Maar dus niet getreurd, om 15:30 uur is er een extra voorstelling!

Over de voorstelling Space Academy Live
Zet je schrap voor een waanzinnige reis naar de ruimte! Astronaut André Kuipers en journalist Sander Koenen nemen je mee naar een wereld waar ‘boven’ en ‘onder’ niet bestaan. Waar je kunt hardlopen op de muur en fietsen zonder zadel. Een wereld waar water niet in druppels naar beneden valt, maar zweeft in bollen om je heen... Tijdens deze wervelende show reis je naar de verste uithoeken van het heelal. Met bijzondere videobeelden en live experimenten komt de ruimte écht tot leven. Heb je na de spannende reis nog een brandende vraag aan André Kuipers? Aan het eind van de voorstelling beantwoordt Nederlands enige astronaut vragen van kinderen in het publiek.

Klik hier om tickets voor de voorstelling van André Kuipers en Sander Koenen te reserveren.

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor dit nieuwsbericht