header image

Black Friday-acties van TheaterDichtbij

28 november 2019
Deel dit artikel

Het is bijna Black Friday. Op vrijdag 29 november barst de koopjesjacht los, ook bij verschillende Noord- en Midden-Limburgse theaters. Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. En wat is nu een mooier kerstcadeau dan een avondje theater! Bekijk hieronder de acties van de theaters van TheaterDichtbij die deelnemen aan Black Friday.

Munttheater Weert

In het Munttheater sla je je slag bij drie cabaretvoorstellingen: Martijn Kardol, Daan Boom en Alex Ploeg. Gebruik de actiecode ‘BLACKFRIDAY19’ voor 50% korting!

DOK6 Theater Panningen

In het DOK6 Theater krijg je op Black Friday 25% korting op de voorstelling van Leonie Meijer, Soundos en Sesamstraat met de actiecode 'BLACKFRIDAY25'.

De Maaspoort Venlo

In De Maaspoort Theater & Events ontvang je €2 korting op vrijwel alle voorstellingen met de actiecode 'BLACKFRIDAY19YAY'.

Schouwburg Venray

Bij Schouwburg Venray ontvang je automatisch €2 per korting op vrijwel alle voorstellingen. Daarnaast ontvang je €2 op hun eigen Schouwbier, een blond bier met honingextracten, dat te verkrijgen is bij de theaterkassa van Schouwburg Venray. 

 

Bovenstaande acties zijn niet geldig op reeds gekochte kaarten. TheaterHotel De Oranjerie in Roermond heeft geen Black Friday-acties. 

Gerelateerde berichten

text
HealthDay in Schouwburg Venray
22 november 2019
text
Extra show André Kuipers bij TheaterHotel De Oranjerie
27 november 2019
text
Nationaal Theaterweekend
18 november 2019