header image

Bijgeboekt: We LOVE Songfestival

04 december 2019
Deel dit artikel

Het grote Songfestival meezingfeest 

Het zal je vast niet zijn ontgaan. Dit jaar is Nederland de trotse organisator van de 65e editie van het Eurovisie Songfestival. Op zondag 19 april 2020 gaat je songfestivalhart zeker sneller kloppen met 'We LOVE Songfestival' in De Maaspoort Venlo! In Israël speelde Duncan Laurence de sterren van de hemel met zijn nummer ‘Arcade’, waarmee hij uiteindelijk de winst voor Nederland binnensleepte.

Talloze artiesten hebben hun doorbraak te danken aan het Songfestival. In ‘We LOVE Songfestival’ komen de highlights van 65 jaar Songfestival voorbij, met optredens van oud Songfestivaldeelnemers als Franklin Brown, Esther Hart, e.a.. Ook geeft songfestival-expert Koos van Plateringen je een kijkje achter de schermen van het Eurovisie Songfestival en hij vertelt hilarische anekdotes. In 2017 won Koos nog de jaarlijkse Songfestivalprijs van Eurovision Artists. De Songfestivalgoeroe volgt het liedjesfestijn al jaren en liet onlangs weten dat hij waarschijnlijk deel gaat uit maken van de organisatie.  

'Het maakt niet uit wie of wat je bent. Dus kom langs en zing en dans mee!'

Wil jij dit feestje ook niet missen? Tickets gaan woensdag 4 december om 11.00 uur in de verkoop via de website van De Maaspoort Theater & Events
Meer info over de voorstelling lees je hier.

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor dit nieuwsbericht