header image

Bijgeboekt: Stuurbaard Bakkebaard

09 oktober 2019
Deel dit artikel
De Eindhovense cultband Stuurbaard Bakkebaard gaat voor het eerst de theaters in. Woensdag 15 januari spelen ze een try-out van hun theatertour in De Maaspoort Theater & Events Venlo. 

Nog nooit eerder was de Eindhovense cultband te gast in het theater. Wat begon als een naamloos trio, beleeft nu z’n piek als Stuurbaard Bakkebaard. Na het succes van hun laatste album, besluiten ze een theatertour te maken. De Baarden beschrijven hun muziek als de sfeer van een vervallen nachtclub, rood licht, met een barman die een tand mist en een portier met maar één pink. Het is ruw maar tegelijkertijd gevoelig. Het zoetzuur van augurken. Het is lekker maar ook vreemd. Als je er de tijd niet voor neemt zal het je nooit bevallen.

 Woensdag 15 januari spelen een try-out in De Maaspoort Theater & Events in Venlo. Stuurbaard Bakkebaard staat garant voor een onderhoudende, vermakelijke en afwisselende avond. Je kan een mix van rock, blues, trash, gospel en folk verwachten van de avontuurlijkste popband van Nederland.


Tickets zijn meteen verkrijgbaar via de website en theaterkassa van De Maaspoort Theater & Events. Klik hier om tickets te bestellen.

Gerelateerde berichten

text
Meer dan 400 voorstellingen
23 september 2019