header image

Bijgeboekt: Henk Poort en de helden

04 november 2019
Deel dit artikel
Henk Poort is sinds zijn deelname aan het programma De Beste Zangers van Nederland razendpopulair. Bij het AVROTROS TV-programma De Beste Zangers zingen de artiesten songs buiten hun geijkte repertoire. Henk werd daarom gevraagd te bedenken wie zijn muzikale helden zijn. En dat gaf hem de inspiratie voor deze nieuwe soloshow.

Bovendien rees de vraag naar nieuwe verhalen en nieuwe songs na het succes van ‘Ik ben mijn lied’, waarin Henk Poort zich ook bewees als rasverteller. In ‘Henk Poort en de Helden’ ontmoeten we zijn voorbeelden en inspiratiebronnen. Dat zijn de helden van het Jordaanlied (Willy en Johnny), de helden van de opera (er klinkt zelfs een beroemd duet!) en de helden uit zijn persoonlijk leven (ver weg en heel dichtbij). In ‘Henk Poort en de Helden’ klinken de mooiste songs uit opera, musical en het Nederlands repertoire. Ze vormen samen een sterk persoonlijk verhaal.

‘Henk Poort en de Helden’ is in Venlo te zien op vrijdag 29 mei. De vrije verkoop start woensdag 6 november om 12.00 uur via www.maaspoort.nl.

Gerelateerde berichten

text
Bijgeboekt: Stuurbaard Bakkebaard
09 oktober 2019
text
Geubels test nieuw tv-programma in Venlo
21 oktober 2019
text
Gratis show singer-songwriter Joe Buck
24 oktober 2019